Een nieuwe fase breekt aan voor Meire Sophie Accountancy dat vanaf nu een deel wordt van de liberoo-familie en voortaan bekend zal staan als liberoo Lievegem.

Vertrouwd team, vernieuwde visie

De klanten van Meire Sophie Accountancy kunnen rekenen op de vertrouwde kwaliteit en persoonlijke benadering die ze gewend zijn. Het team blijft ongewijzigd en zet zich in om de dienstverlening verder te versterken. “De samenwerking met liberoo biedt ons nieuwe mogelijkheden om onze klanten nog beter te ondersteunen en te begeleiden op fiscaal en financieel gebied,” zegt Sophie Meire, oprichtster van Meire Sophie Accountancy.

Uitgebreide dienstverlening voor ondernemers

De integratie in de liberoo-groep brengt een uitbreiding van de aangeboden diensten met zich mee. Klanten van liberoo Lievegem hebben nu toegang tot een bredere expertise, waaronder boekhouding, juridisch advies, loon- en personeelsbeheer, verzekeringsadvies en administratie.

Samen sterker

“Met de toevoeging van Meire Sophie Accountancy aan onze groep verstevigen we onze aanwezigheid in de Oost-Vlaamse regio en breiden we onze expertise uit” merkt Bert De Bie, CEO van liberoo, op. “Samen zetten we ons in om ondernemers te ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen op wat ze het liefste doen. Wij zien alvast heel erg uit naar een mooie samenwerking.”

Lees verder op de site van liberoo