Fineko, het toonaangevende accountants- en advieskantoor met vestigingen in Genk, Leuven, Hasselt en Pelt, versterkt haar toekomst door de toevoeging van drie nieuwe vennoten aan het team. Tamara Verboven, Glenn Baeke en Jan Lambrichts, die reeds jarenlang een waardevolle bijdrage leveren aan het bedrijf, treden toe tot het managementteam.

Pieter Van de Sijpe, die zelf enkele jaren geleden de stap naar vennoot heeft gezet, benadrukt de groeimogelijkheden binnen Fineko: “Het feit dat medewerkers intern doorgroeien tot vennoot, toont aan dat Fineko een ideale plek is voor talentontwikkeling. We zijn enthousiast over de gezamenlijke toekomst en de verdere groei van Fineko.”

De nieuwe vennoten brengen elk hun expertise mee. Jan Lambrichts speelde een cruciale rol in het digitaliseringsproject, Glenn Baeke heeft de juridische dienst uitgebreid met een focus op M&A en vennootschapsrecht, en Tamara Verboven heeft de gespecialiseerde dienst Corporate Finance opgezet.

De oprichters van Fineko, Bart Vandeloo, Humberto Renaers en Theo Poncelet, zijn unaniem positief: "Deze verandering waarborgt de toekomst van Fineko."

Parallel aan deze ontwikkeling heeft Fineko haar strategische samenwerking met PIA Group, gestart in 2020, versterkt. Steven Brouckaert, Executive Chairman van PIA Group, prijst de promotie van de jonge vennoten: “Jong talent is essentieel voor de toekomst van ons bedrijf in een snel veranderende sector.”

Lees verder op de site van Fineko