Liberoo IT en Nubila gaan op 1 september 2023 een strategische samenwerking aan om de IT-infrastructuur van kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) verder te verbeteren. De samengevoegde entiteiten zullen opereren onder de bestaande merknaam Nubila.

Liberoo IT, dat al jarenlang een sterke samenwerkingspartner van Nubila is, heeft expertise op verschillende gebieden zoals boekhouding, administratie, juridisch en verzekeringsadvies, en loon- en personeelsbeheer. Nubila is daarentegen sterk gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden en beveiligen van IT-infrastructuren voor bedrijven.

De gecombineerde krachten zullen zich richten op het verlenen van diensten rondom telecommunicatie, security en IT-infrastructuur aan kmo's.

Tom Van den Keybus, zaakvoerder bij Liberoo, zegt: “Liberoo IT is altijd een cruciale pilaar binnen de Liberoo groep geweest. We zijn nu meer dan 40 jaar actief en onze IT-dienst heeft al een brede klantenkring binnen Liberoo opgebouwd. Deze fusie stelt ons in staat om een nog breder en meer geïntegreerd scala aan diensten aan te bieden voor alle zakelijke IT-behoeften van ondernemers. In deze tijden is een robuuste en veilige IT-infrastructuur essentieel voor bedrijven.”

Nubila legt de nadruk op moderne telefonieoplossingen en het ontwerp, de installatie en het beheer van IT-infrastructuren, of deze nu lokaal zijn of in de cloud. Ze bieden ook audit-, planning- en realisatiediensten voor het securitybeleid van bedrijven.

Lees verder op de site van liberoo