Op 8 maart vieren we ‘Internationale Vrouwendag’ en… die dag willen we niet aan ons voorbij laten gaan! Om die reden hebben we Leen Vanonckelen, People & Culture manager van Visma I yuki, weten strikken voor een openhartig gesprek. Op de agenda? Haar persoonlijke traject en groei, de klik met Visma I yuki, de krachtige bedrijfswaarden en -visie én de vele interne vrouwelijke rolmodellen. Let’s go!

Waarden die het waard zijn

Leen leerde als trainee heel wat teams, waaronder Customer Support, Customer Success, Marketing en Go-to-Market, kennen. En voelde zich bij Visma I yuki thuis en verbonden. Niet alleen met de glasheldere missie van Visma I yuki als innovatief SaaS-bedrijf, maar ook met de interne mindset en ambitie. Entrepreneurial, dedicated, inclusive & responsible: waarden op Leens lijf geschreven. Plots moest ze zich op kantoor niet langer inhouden, genoot ze de vrijheid én het vertrouwen om projecten op poten te zetten, mocht ze volop persoonlijk groeien en werd er in haar geloofd. Het klikte wonderwel - en Leens carrière schoot vooruit.

Vrouwen aan het roer

Een belangrijk aspect achter Leens steile groei van trainee naar People & Culture manager is de sterke aanwezigheid van vrouwelijke rolmodellen. Zo is het bijzonder - en geweldig! - om te zien hoeveel jonge, hongerige, gedreven vrouwen er in het managementteam van Visma I yuki zetelen. Teamwork makes the dream work - en iedereen gaat er de volle 200% voor. Carlien, Ellen, Ariane (Country Director Visma I yuki BE), Tine (Marketing manager): overal zie je vrouwelijke individuen om naar op te kijken. En dat maakt het zo leuk!

Lees verder op de site van Visma Yuki