In tijden van inflatie voert iedereen om ons heen prijsstijgingen door. Van de bakker om de hoek tot de multinational onder uw leveranciers. We worden er dagelijks mee geconfronteerd.  Ook de publieke opinie begrijpt waarom doorvoeren van indexatie broodnodig is. 

Stijgende prijzen in een Belgisch softwarebedrijf als Silverfin blijft hoe dan ook een hele uitdaging. We hebben het geluk van een groot aantal getrouwe early adopter klanten te hebben. Historisch zitten deze vaak nog op oudere prijzen.  Deze zijn niet alleen moeilijk te verantwoorden naar meer recentere klanten, daarenboven weerspiegelen deze prijzen ook veelal de waarde niet meer die onze applicatie op vandaag levert.
 
In deze blogpost vertel ik waarom wij er van overtuigd zijn dat een bijkomende prijsstijging voor deze klanten noodzakelijk is en hoe wij er op staan om deze zorgeloos te laten verlopen voor deze klanten. Dat kan alleen omdat wij in elk facet van onze aanpak vasthouden aan consistente communicatie in alle eerlijkheid, respect en verantwoordelijkheid. 

Lees verder op de site van Silverfin